Eerst en vooral wensen wij iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar 2018!!!  Ook willen wij u, BOCANI – klant, bedanken voor uw loyaliteit van het afgelopen jaar.

Het jaar 2017 bracht voor Hondensalon BOCANI enige veranderingen:

Door het nog steeds groeiende klantenbestand liepen de wachttijden hoog op. Een keuze drong zich op: een klantenstop invoeren of een extra hulp aanwerven. We kozen voor het laatste.
Na een zorgvuldige selectie werd de vacature voor parttime trimster ingevuld door Stientje De Clercq.
Stientje woont in Beigem en is 21 jaar. Zelf heeft ze 2 lieve viervoeters: Shiba Inu Marley en kruising teckel Stella. Ze studeerde in 2016 af als hondentrimster bij Syntra Asse en volgt nog regelmatig trimworkshops. Ook bij ons wenst ze nog meer ervaring op te doen. Haar sterke motivatie en manier van omgaan met de honden waren voor ons prioritair om deze vriendelijke leergierige jongedame in dienst te nemen.

Naast onze diensten als hondentrimmer besloten we ook een verkoophoekje, onze ‘mini-shop’, in te richten. Zo bieden wij u nu ook de mogelijkheid om een lekkere snack, een leuk speeltje of de nodige verzorgingsproducten voor uw lieveling aan te schaffen. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste product.

Bij de start van het nieuwe schooljaar kreeg BOCANI bijzonder veel vraag om een stageplaats. De opleiding hondentrimmer vereist 60u verplichte stage. BOCANI besloot 4 stagairs een plaats te bieden, elk een andere dag van de week, om hen optimaal te kunnen begeleiden.

Verder vonden we het de hoogste tijd om eens werk te maken van een professionele website. Daar hadden we een vakman voor nodig, en vonden die in Steven ‘De Witte Wolf’. Het resultaat van zijn werk kan u hier nu bewonderen.

In 2018 gaan we er met dezelfde passie weer tegenaan!
Een passie om uw viervoeter optimaal te verzorgen.
Een passie die we willen overbrengen aan onze stagairs.
Een passie om BOCANI verder te laten groeien.

2018
een nieuw jaar
het jaar van de hond
het jaar waarin Hondensalon BOCANI zijn 15-jarig bestaan viert!

webdesign in aalst door conversal © . All Rights Reserved - Cookie policy