Wanneer u voor het eerst bij Hondensalon Bocani langskomt, maken we eerst kennis met u en uw hond.  Vervolgens maken we een klantenfiche waarop de belangrijkste gegevens genoteerd worden.

Wanneer u uw hond voor zijn verzorging naar Bocani brengt, moet u hem een tijdje bij ons achterlaten. Dit kan, zeker bij de eerste keer, voor u vervelend zijn om te doen. Het is toch uw lieveling. Probeer toch het afscheid zo kort mogelijk te houden, dit is beter voor uw viervoeter.  Hoe langer u hem blijft knuffelen, hoe onzekerder uw hond wordt. Geloof ons, uw lieveling is bij ons in goede handen!

Zodra u uit het zicht bent, plaatsen we uw hond in bad voor zijn wasbeurt en vervolgens op de trimtafel om te drogen, borstelen en modelleren. Nagels worden indien nodig geknipt en oren schoongemaakt.  Dit zal de eerste keer wat vreemd voor hem zijn, maar dat went snel. Het is opvallend hoe rustig de meeste van onze klantjes zich laten behandelen en genieten van de aandacht die ze krijgen. We krijgen dikwijls te horen ‘…dat laat die thuis niet doen door ons!’.  Een vreemde situatie en omgeving doen dan wonderen en …”vreemde ogen dwingen”.

U kan uw hond terug komen halen op het afgesproken uur.  Het heeft geen nut hierbij vroeger te komen, want veel hondjes blijven niet meer stilstaan op de trimtafel bij het horen of zien van de baas, waardoor de behandeling en afwerking uiteindelijk langer duurt.

Bij het ophalen dient u contant af te rekenen.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij die graag.

Team Bocani.

webdesign in aalst door conversal © . All Rights Reserved - Cookie policy